Familiile regale din Europa sunt zdruncinate de dominoul afacerilor ilegale de care este acuzat unul dintre membrii lor respectati: Victor Emmanuel de Savoia. Anchetat pentru coruptie si complicitate in proliferarea traficului cu carne vie, print
Familiile regale din Europa sunt zdruncinate de dominoul afacerilor ilegale de care este acuzat unul dintre membrii lor respectati: Victor Emmanuel de Savoia.

Anchetat pentru coruptie si complicitate in proliferarea traficului cu carne vie, printul italian l-a pus intr-o lumina proasta si pe varul sau, Simeon de Saxa-Coburg Gotha, fost premier al Bulgariei. Acesta a fost acuzat de presa italiana ca s-ar fi folosit de banii obtinuti in mod ilicit de Victor Emmanuel pe parcursul campaniei sale electorale. Simeon insa a dezmintit aceste informatii si a infirmat si faptul ca ar fi avut legatura cu omul de afaceri italian Pierpaolo Cerani, anchetat in acelasi dosar cu Emmanuel de Savoia. ""Miscarea Nationala Simeon al II-lea nu a primit fonduri de campanie de la omul de afaceri italian Pierpaolo Cerani"", a declarat fostul premier bulgar. El a recunoscut insa ca s-a folosit de serviciile lui Cerani, in sensul ca a calatorit cu avionul acestuia. (Maria Toader)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.