A trecut vremea si n-am mai apucat sa scriu despre baietii din PSD. De cand conducerea partidului a fost preluata de tanarul Mircea Geoana, PSD se afla intr-o continua efervescenta. Nu trece o zi data de la Dumnezeu ca liderii PSD sa nu faca ceva. L-
A trecut vremea si n-am mai apucat sa scriu despre baietii din PSD. De cand conducerea partidului a fost preluata de tanarul Mircea Geoana, PSD se afla intr-o continua efervescenta. Nu trece o zi data de la Dumnezeu ca liderii PSD sa nu faca ceva. L-am vazut deunazi pe insusi Mircea Geoana mangaind o burtica de mamica, mancand mici si explicandu-le diversilor ""sustinatori"" cum sta treaba cu social-democratia de tip european. Umblat prin America, Mircea Geoana lucreaza foarte mult la imaginea partidului! Era si momentul! Partidul pe care-l conduce a scazut atat de mult in sondaje, a ramas atat de gol de continut, astfel incat e nevoie de foarte multa vopsea, ca sa nu se vada ca-n spatele imaginii nu mai e aproape nimic. Si-atunci, printr-un exercitiu de meditatie profunda, Mircea Geoana, acest David Copperfield al PSD, incearca sa transforme Colentina in Potomac si cei trei trandafiri intr-un stol de gaste. Si-n general, Mircea crede ca e suficient sa faci un joc de glezne si de imagine ca sa faci opozitie, sa faci fum si sa invoci spiritele pentru a creste in sondaje. In afara de Hrebenciuc si Mitrea, care stiu foarte bine ce au de facut in PSD, toti ceilalti lideri din partid cu care s-a inconjurat Geoana ciripesc foarte frumos, au zambete catifelate si maniere, dar n-au exact ceea ce n-are si seful lor: cojones. Au atitudine de fete mari, de libelule care falfaie ""amenintator"" printre aripile grangurilor politici. In momentul acesta in Romania, la nivel politic, are loc un adevarat razboi de gherila, mai mult sau mai putin nevazut, iar in acest timp, PSD cu Geoana in frunte participa la cursurile ""scolii de fluturi in par si papadii dupa ureche"". Daca pesedistii si liderul sau nu vor renunta la vrajeala americana cu picnicuri, stegulete si balonase, mititei, bere si placinta cu ravase, se vor trezi aidoma gastelor de la Slobozia, dand din aripi pe unul din peretii desenati undeva pe fundalul istoriei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.