AZBEST. Prevenirea, reducerea si controlul poluarii mediului cu azbest au fost modificate prin HG 734, publicata in MO 519, partea I. EXPROPRIERE. In MO 517, partea I, a fost publicata hotararea 705, privind declansarea procedurilor de expropriere
AZBEST. Prevenirea, reducerea si controlul poluarii mediului cu azbest au fost modificate prin HG 734, publicata in MO 519, partea I.
EXPROPRIERE. In MO 517, partea I, a fost publicata hotararea 705, privind declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata situate pe amplasamenul obiectivului de investitii de interes national ""Varianta de ocolire a municipiului Timisoara"".
AGREMENT. Primaria Sectorului 3 intentioneaza construirea unui Aqua Parc in Pantelimon. Anuntul de initiere a proiectului in conditii de parteneriat public-privat a fost publicat in MO 119, partea a VI-a.
(Selectie realizata de Adrian Mihai)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.