Anuntat cu surle si trambite, transferul in Premier League al capitanului Stelei, Mirel Radoi (foto), ramane in continuare o mare nebuloasa. Cert este doar ca internationalul ""ros-albastrilor"" este momentan intr-o vacanta in Turcia. Zilele trecut
Anuntat cu surle si trambite, transferul in Premier League al capitanului Stelei, Mirel Radoi (foto), ramane in continuare o mare nebuloasa. Cert este doar ca internationalul ""ros-albastrilor"" este momentan intr-o vacanta in Turcia.
Zilele trecute, patronul Gigi Becali a dezvaluit ca finul sau a fost ofertat de Manchester United, care ar oferi 9 milioane de euro. Apoi a negat, spunand ca exista o alta echipa, tot din Premier League, care ofera 11 milioane de euro. Numele echipei nu a fost facut public. Pistele duceau spre Tottenham sau spre Portsmouth. Mai nou, de fapt ar fi vorba despre Liverpool. Gigi Becali a spus ca necunoscuta se va lamuri miercuri seara, salariul anual al jucatorului fiind fixat la 1,3 milioane de euro. Ramane intrebarea: transferul lui Radoi e o enigma sau o gogoasa?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.