Gruparea visinie ramane fara antrenor, fara presedinte si fara cateva dintre piesele de baza: Pancu, Niculae, Moldovan si Marius Constantin. Nici nu s-a terminat bine sezonul trecut, la finele caruia Rapidul a avut un parcurs de exceptie, ca lucru
Gruparea visinie ramane fara antrenor, fara presedinte si fara cateva dintre piesele de baza: Pancu, Niculae, Moldovan si Marius Constantin.

Nici nu s-a terminat bine sezonul trecut, la finele caruia Rapidul a avut un parcurs de exceptie, ca lucrurile au luat-o razna. Desi se asteapta de la o ora la alta ca Razvan Lucescu sa spuna oficial ca va pleca la Timisoara, patronul George Copos inca mai crede intr-o minune. Cu el ar urma sa plece tot staff-ul tehnic.
SUSPANS. Inca presedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe prefera sa o scalde: ""In privinta Timisoarei nu exista nici un contact legat de persoana mea. Eu sunt presedinte pana la 30 iunie, data de la care isi intra in atributii noua societate pe actiuni. De noua conducere va depinde. Este posibil sa se renunte la mine. Cat il priveste pe Razvan, eu nu am nici o legatura cu plecarea sau cu ramanerea lui"". Oficialul a tinut insa sa pastreze suspansul: ""Razvan a facut performanta la Rapid si plecarea sa ar fi un lucru negativ. Dar, stiti cum e, intotdeauna exista un sfarsit si trebuie sa o iei de la capat"". La randul sau, patronul lui Poli, Marian Iancu, a precizat: ""Contractul cu Razvan Lucescu il vom semna zilele urmatoare. Sunt foarte multumit ca am reusit sa aduc la Timisoara antrenorul si echipa cu care dansul a iesit vicecampion. Am luat antrenorul de la echipa care, parerea mea, a jucat cel mai bun fotbal"".
TRANSFER. Dupa plecarile lui Daniel Niculae, la AJ Auxerre, si Daniel Pancu, la Bursaspor, un alt jucator de baza al giulestenilor este pe cale de a parasi echipa. Astfel, fundasul Marius Constantin este aproape de Dinamo Kiev, el aflandu-se in acest moment in Ucraina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.