Fostul premier bulgar Simeon de Saxa-Coburg si-a facut campanie electorala pe banii castigati din proxenetism de varul sau, printul Victor Emmanuel de Savoia. Printul Victor Emmanuel de Savoia, arestat la sfarsitul saptamanii trecute in Ita
Fostul premier bulgar
Simeon de Saxa-Coburg
si-a facut campanie electorala pe banii castigati din proxenetism de varul sau, printul Victor Emmanuel
de Savoia.

Printul Victor Emmanuel de Savoia, arestat la sfarsitul saptamanii trecute in Italia pentru implicare intr-o retea de coruptie, jocuri de noroc si proxenetism, ar fi contribuit financiar la campania electorala a varului sau, fostul premier bulgar Simeon de Saxa-Coburg, potrivit publicatiei online Novinite. Simeon de Saxa-Coburg ar fi promis in schimb ca Emmanuel si omul de afaceri Pierpaolo Cerani vor castiga oferta publica pentru un complex medical din Bulgaria, scrie si cotidianul italian Corriere della Sera. Printul Victor Emmanuel de Savoia a fost arestat vineri in cadrul unei anchete de coruptie si prostitutie. Anchetatorii il suspecteaza de legaturi cu mafia si de angajarea unor prostituate pentru clientii unui cazinou din Elvetia. Simeon si fostii sai ministri au negat vehement aceste acuzatii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.