Remiza inregistrata pe stadionul din Nürnberg nu foloseste nici uneia dintre combatante, fiind insa perfecta pentru Australia, care devine favorita la calificarea in optimi. In pofida rezultatului alb, japonezii si croatii au oferit
Remiza inregistrata pe stadionul din Nürnberg nu foloseste nici uneia dintre combatante, fiind insa perfecta pentru Australia, care devine favorita la calificarea in optimi.


In pofida rezultatului alb, japonezii si croatii au oferit celor peste 41.000 de suporteri un meci aprig si spectaculos. La finalul lui, croatii raman fara gol marcat la turneul final, dupa 0-1 in primul joc impotriva campioanei mondiale en titre, Brazilia.
MOMENT. Desi ambele echipe au beneficiat de cateva sanse importante de a transa intalnirea, croatii au fost cel mai aproape sa obtina cele trei puncte vitale. In minutul 22, golgeterul Dado Prso a fost impiedicat in careu de capitanul japonez, Miyamoto, dar portarul Kawaguchi si-a salvat echipa, aparand sutul jucatorului pregatit de Mircea Lucescu la Sahtior Donetk, Dario Srna. Europenii au mai trimis o data balonul in bara transversala, prin Kranjcar, fiul selectionerului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.