Nici o echipa romaneasca la Cupa Mondiala a Jocurilor Electronice, care va incepe in curand la Paris. Gamerii romani nu au gasit nici un sponsor printre companiile de IT romanesti. La 29 iunie va incepe in capitala Frantei o noua editie a ""Cup
Nici o echipa romaneasca la Cupa Mondiala a Jocurilor Electronice, care va incepe in curand la Paris. Gamerii romani nu au gasit nici un sponsor printre companiile de IT romanesti.


La 29 iunie va incepe in capitala Frantei o noua editie a ""Cupei Mondiale a Jocurilor Electronice"" (Electronic World Sports Cup), eveniment la care vor participa echipe din 53 de tari. Dar nici o echipa romaneasca.
""Organizatorii au triplat licenta de participare, taxa fiind acum de 10.000 de euro, o suma pe care nici o echipa romaneasca nu si-a putut-o permite"", ne-a declarat Silviu Stroe, presedintele PGL Romania. ""Nici o companie din industria IT din Romania nu s-a aratat dispusa sa ne sponsorizeze"", spune presedintele Professional Gamers League.
La competitie vor fi sapte concursuri: Counterstrike, Counterstrike Women, Quake IV, Trackmania Nations ESWC, Warcraft III, Gran Turismo 4 si Pro Evolution Soccer 5. Premiile ajung la suma de 400.000 de euro, iar finalele vor fi la 2 iulie. Pentru cei interesati, bilete disponibile la www.ticketnet.fr.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.