Mihaela Tatu, nu va vine sa credeti, face si fapte bune! Ea l-a convins pe Claudiu Mirica (foto) sa calareasca. El a urcat in sa prima oara acum doua luni, la o herghelie cu circuit inchis din afara Bucurestiului. Asa a facut cunostinta cu Kalasn
Mihaela Tatu, nu va vine sa credeti, face si fapte bune! Ea l-a convins pe Claudiu Mirica (foto) sa calareasca.

El a urcat in sa prima oara acum doua luni, la o herghelie cu circuit inchis din afara Bucurestiului. Asa a facut cunostinta cu Kalasnikov, un armasar nabadaios ca si arma careia ii poarta numele. Bidiviul l-a trantit pe Claudiu de nu s-a vazut inca de la primele lectii de echitatie. Bine ca nu l-a si muscat, ""calaretul"" primind avertismente in acest sens de la ingrijitorii hergheliei. Acum, totul decurge fara probleme, intrucat Mirica a devenit specialist ina€¦ cazaturi. Sunt sperante serioase ca, in urmatoarele doua, trei, patrua€¦ douasprezece luni, sa invete sa si calareasca. Intrebarea care se pune este urmatoarea: o fi vorbit Mihaela Tatu ceva cu Kalasnikov, inainte ca Mirica sa-l incalece? Noi nu credem totusi in teoria conspiratiei si nici in ""vinovatia"" Mihaelei Tatu. Este strict o relatie intre cal si calaret. (Dana Andronie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.