Raurile din judetele Satu Mare, Maramures, Salaj, Cluj, Bistrita Nasaud, Neamt, Suceava si Botosani ar putea depasi in urmatoarele zile cotele de inundatie si pericol. De altfel, in Maramures, inundatiile cauzate de ploaia din noaptea de sambata
Raurile din judetele Satu Mare, Maramures, Salaj, Cluj, Bistrita Nasaud, Neamt, Suceava si Botosani ar putea depasi in urmatoarele zile cotele de inundatie si pericol.

De altfel, in Maramures, inundatiile cauzate de ploaia din noaptea de sambata spre duminica au distrus o casa, au inundat zeci de hectare de teren, iar o femeie a fost data disparuta. Alte judete in care se inregistreaza inundatii sunt Harghita si Covasna.
HARGHITA. In localitatea Tusnad Sat, apele paraului Mitacs au iesit din matca si au inundat 20 de gospodarii. De asemenea, 50 de localitati au ramas fara curent electric din cauza furtunii. Circulatia trenurilor intre Brasov si Miercurea Ciuc a fost intrerupta sambata noapte.
COVASNA. In zona Malnas-Micfalau, paraiele au iesit din matca din cauza precipitatiilor si au inundat mai multe gospodarii si cai de acces. Drumul National 12 a fost blocat pe ambele sensuri in centrul comunei Malnas, unde apele au acoperit carosabilul pe o distanta de 50 de metri. Totodata, o familie din Bicsat, compusa din trei adulti si un copil, a fost evacuata azi-noapte din locuinta cuprinsa de ape.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.