Plecarea lui Razvan Lucescu la Poli Timisoara lasa Giulestiul descoperit, dupa ce presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a anuntat ca nu ii da drumul lui Ioan Ovidiu Sabau. Conducerea Rapidului nu numai ca nu a reusit sa-l convinga pe
Plecarea lui Razvan Lucescu
la Poli Timisoara lasa Giulestiul descoperit, dupa ce presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a anuntat
ca nu ii da drumul
lui Ioan Ovidiu Sabau.


Conducerea Rapidului nu numai ca nu a reusit sa-l convinga pe Razvan Lucescu sa continue la gruparea visinie, dar este aproape sa-l piarda si pe Ioan Ovidiu Sabau (foto). Se pare ca, desi ultimul se intelesese inca de luna trecuta cu George Copos, venirea sa in Giulesti nu mai este sigura, dupa ce presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a anuntat ca Motua€™ va ramane la actuala sa echipa. ""Nici vorba sa plece Sabau la Rapid. Copos trebuie sa-si caute alt antrenor daca ramane fara Razvan. Nelutu ramane la Gloria. El mai are contract un an cu noi"", a declarat oficialul bistritenilor.
PRECAUTIE. Pus in fata faptului implinit, Copos a incercat ieri sa ia legatura cu Razvan Lucescu pentru a-l determina sa nu plece la Timisoara. Revenit vineri seara din vacanta petrecuta in Insulele Mauritius, Lucescu Junior nu a confirmat, dar nici nu a infirmat trecerea pe banca lui Poli. ""Este un subiect despre care nu vreau sa discut"", s-a rezumat sa declare tehnicianul la intoarcerea in tara. La randul sau, patronul timisorenilor, Marian Iancu, a precizat: ""Noi stim in mare despre ce este vorba. E dreptul dansului sa dea raspunsul oficial cand doreste. Nu suntem in criza de timp. Lucrurile au fost bine asezate"". In schimb, o alta persoana din anturajul lui Poli confirma venirea lui Razvan Lucescu: ""Sigur vine la Poli!"". Tot pe Bega vor ajunge Dinu Gheorghe si intregul staff tehnic cu care Razvan Lucescu a lucrat la Rapid.
SCHIMBARI. Ultima mutare a lui Copos in tentativa de a-l pastra pe antrenorul care a calificat Rapidul in sferturile de finala ale Cupei UEFA a fost marirea bugetului pentru sezonul urmator pana la sase milioane. Dar nici asa nu a reusit sa-l faca pe Razvan Lucescu sa-si schimbe optiunea. O alta schimbare va fi la nivelul conducerii, Copos luand recent legatura cu Grigore Sichitiu, caruia i-a propus functia de director. Referitor la ultimele evenimente din club, suporterii rapidisti au luat atitudine pe site-ul propriu. ""Nu mai vrem trei antrenori pe an / 100% il sustinem pe Razvan"", este unul din mesaje, fiind posibil ca fanii sa intre din nou in razboi cu George Copos, omul care, in opinia lor, se face vinovat de plecarea lui Razvan Lucescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.