Fara sa convinga, portughezii s-au calificat, totusi, in faza urmatoare a turneului final inaintea ultimului meci al grupei D. Dupa o prima repriza in care au trecut de cateva ori pe langa deschiderea scorului, elevii brazilianului Luis Felipe Sc

Fara sa convinga, portughezii s-au calificat, totusi, in faza urmatoare a turneului final inaintea ultimului meci al grupei D.

Dupa o prima repriza in care au trecut de cateva ori pe langa deschiderea scorului, elevii brazilianului Luis Felipe Scolari au fost salvati de sutul exceptional prins in minutul 63 de mijlocasul Barcelonei, Deco. Peste alte 16 minute, capitanul iranian Golmohammadi l-a atacat imprudent in careul de 16 metri pe Luis Figo, iar arbitrul francez Eric Poulat a dictat penalty-ul in urma caruia Cristiano Ronaldo a inchis tabela. Pe final, asiaticii puteau reduce din diferenta, insa rezerva Khatibi a ratat singur in fata portarului Ricardo. Ultima etapa programeaza derby-ul cu Mexic, in care Portugalia are nevoie de un punct pentru a ramane lider.

GRUPA D


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.