Posibilul transfer al capitanului Stelei, Mirel Radoi, la Portsmouth, cotat la 11 milioane de euro, ar putea da peste cap statisticile referitoare la plecarile jucatorilor din Romania.

In principiu, Steaua si Portsmouth s-au inteles vineri asupra tuturor detaliilor transferului, un emisar al gruparii din Albion fiind prezent la Bucuresti pentru negocieri.
RECORD. Trecerea lui Radoi la gruparea din Premier League, care joaca pe Stadionul Fratton Park, ar reprezenta si cel mai scump transfer realizat de noul copatron al lui Portsmouth, rusul Alexandre Gaydamak, care a cumparat anul trecut 50% din actiunile clubului. Pana la achizitionarea internationalului stelist, cea mai costisitoare mutare a britanicilor a reprezentat-o cumpararea atacantului din Zimbabwe, Benjani Mwaruwari, fost golgheter in prima liga franceza pentru Auxerre, care a costat 4,3 milioane de euro.
BOGAT. In pofida faptului ca a ramas in prima divizie doar in urma unui baraj, Portsmouth este o echipa foarte bogata. Anul trecut, presedintele Milan Mandarici a vandut jumatate din actiuni rusului Gaydamak, fiul unuia dintre cei mai bogati oameni ai spatiului ex-sovietic, Arcadi Gaydamak, patron la Beitar Ierusalim. Manager si antrenor al clubului fondat in 1898 este Harry Redknapp.