Peste tot pe unde te uiti - numai barbati. Parca e o invazie. Au iesit la agatat? E vara si le flutura hormonii prin pantaloni? Nuuuu. Discuta despre fotbal! Pe unde ii apuca. Daca stai sa te gandesti bine, acum e momentul propice pentru
Peste tot pe unde te uiti - numai barbati. Parca e o invazie. Au iesit la agatat? E vara si le flutura hormonii prin pantaloni? Nuuuu. Discuta despre fotbal!

Pe unde ii apuca. Daca stai sa te gandesti bine, acum e momentul propice pentru a-i studia. Sunt ca niste copii care au primit jucaria la care viseaza o data la patru ani. Sunt total absenti. Ai putea sa-i ciupesti de fund cat vrei, ca nu reactioneaza: pana la 9 iulie numai fotbalul le provoaca erectie. Intrebarea este ce fac femeile in tot acest timp. Sa nu uitam ca unele dintre ele sunt in acest moment pe stadion. Au femeile ce cauta acolo? Sunt ele pasionate, intr-adevar, de fotbal sau doar vor sa arate ca sunt egale cu barbatii? Sau, ""nemaisimtind"" normala erectie, se bucura de cea a Campionatului Mondial? Un prieten imi spune ca iubita lui il insoteste la toate meciurile (astea de la noi) pentru ca-l place! E si asta ceva. Intre timp in Anglia s-a deschis un ""refugiu"" pentru femeile care urasc fotbalul. Mai precis, pe perioada Campionatului, sunt invitate la Hotelul ""Linthwaite House"" si primesc garantia unei vacante in care sportul rege va fi inexistent. Daca vor auzi totusi vorbindu-se despre fotbal, vor primi din partea casei un pahar cu sampanie. Inchirierea unei camere costa 238 de lire sterline si pentru o taxa suplimentara de 125 lire se ""dau"" masaje si tratamente estetice cu ciocolata si creme rare. Mai, doamnelor, dragutelor, mai bine cu erectia unui Campionat Mondial de Fotbal, decat cu frectia asta la picior de lemn. Nu ador fotbalul, dar imi place sa ma uit la jucatori. Macar sunt cinstita si recunosc. Cu ce echipa tin zilele astea? Cu Togo. De ce? Uite-asa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.