Ziua de azi va fi una extrem de delicata pentru Rednic. Noul antrenor are misiunea impusa de actionari sa prezinte lista cu jucatorii cu care Dinamo va aborda viitorul sezon. Dupa un sezon in care a fost macinata de scandaluri interne, precum si
Ziua de azi va fi una extrem de delicata pentru Rednic. Noul antrenor are misiunea impusa de actionari sa prezinte lista cu jucatorii cu care Dinamo va aborda viitorul sezon.

Dupa un sezon in care a fost macinata de scandaluri interne, precum si de lot, Dinamo se vede pusa in ipostaza sa nu stie pe care din titulari va putea miza. Cristi Munteanu s-a lasat, Gaev a plecat in Belarus, Vlad Munteanu va fi coleg cu Sergiu Radu la Cottbus, Florentin Petre e deja istorie, iar Bratu, Zicu si Barcauan se intorc la cluburile lor. Aproape o intreaga echipa pare sa iasa din calculele facute pentru revitalizarea clubului din Stefan cel Mare. Rednic va comunica lista jucatorilor pe care-i doreste. Pe aceasta s-ar afla: Aliuta, Claudiu Dragan, Zicu, Bratu, Robert Nita. Rednic trebuie sa gaseasca si un portar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.