Cand il cauti pe Florin Piersic, te apuca rasul. Daca ai norocul sa-l prinzi la telefon, nu incheie convorbirea pana nu-ti spune un banc. Daca nu-l gasesti, poti asculta ultima poanta, inregistrata pe celularul celebrului actor. ""Asa-mi place mi
Cand il cauti pe Florin Piersic, te apuca rasul. Daca ai norocul sa-l prinzi la telefon, nu incheie convorbirea pana nu-ti spune un banc.

Daca nu-l gasesti, poti asculta ultima poanta, inregistrata pe celularul celebrului actor. ""Asa-mi place mie, sa mai zic o poanta, sa mai rada lumea, sa le mai descretesc fruntile"", ne-a declarat Piersic. Iata si cea mai noua gluma pe care o puteti asculta de pe telefonul lui Piersic: Cica un astronaut se duce pe Luna. Si cum mergea el asa, in costumul ala de ""scafandru"", cu cizmoacele alea mari, cum pasea el asa prin praful interstelar, vede un roman. Cosmonautul, de-a dreptul uimit, ramane tampit, stupefiat si-l intreaba pe roman: ""Mai nene, cu ce-ai venit aici?!"". Iar celalalt raspunde: ""Cu branza!"". (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.