Pe Cepraga n-o mai cheama nici Kitty (cum era alintata de colegii mondeni din tara), nici Cristina (ca-n buletin), ci Kristina, c-asa a gasit de cuviinta agentul ei din Italia ca da bine pe genericul filmelor. Tanara actrita, plecata de o vreme i
Pe Cepraga n-o mai cheama nici Kitty (cum era alintata de colegii mondeni din tara), nici Cristina (ca-n buletin), ci Kristina, c-asa a gasit de cuviinta agentul ei din Italia ca da bine pe genericul filmelor.

Tanara actrita, plecata de o vreme in Italia, are chiar si un site, www.kristinacepraga.it, al carui moto este ""born to follow onea€™s destiny and to believe in onea€™s life ideal: to be an actress"" (nascuta pentru a urma un destin si a crede intr-un ideal al vietii: sa fie actrita). Ironia sortii, chiar si o actrita isi mai completeaza veniturile obtinute din onorarii cu niscaiva banuti castigati din comert. Numita Kristina vinde prin intermediul site-ului sau pandantive cu initialele proprii, ""KC"". Obiectele, create de maestri bijutieri italieni (dupa cum se precizeaza), sunt create din aur de 18 carate si din argint. Preturile, dupa buzunar si dupa cat de pretios este metalul: intre 260 si 46 de euro. (D.C.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.