Peste doua saptamani, fanii Lacrimosa isi vor vedea idolii la Polivalenta, unde biletul de intrare costa 45 RON (normal) si 65 RON (loja oficiala). Inainte de concertul de la Bucuresti, Fundatia Aquarius a avut ""martori"" in Germania si Rusia,
Peste doua saptamani, fanii Lacrimosa isi vor vedea idolii la Polivalenta, unde biletul de intrare costa 45 RON (normal) si 65 RON (loja oficiala).

Inainte de concertul de la Bucuresti, Fundatia Aquarius a avut ""martori"" in Germania si Rusia, unde Lacrimosa i-a entuziasmat pe spectatori. La inceputul lunii, la Wave Gotik Treffen (Leipzig), cel mai mare festival de gotic din Europa. Au participat 179 de trupe din toata lumea, iar Lacrimosa a fost cap de afis si a cantat 90 de minute. Publicul a jubilat tot concertul, mai ales cand Tilo a comunicat cu fanii, melodiile prezentate fiind culese din toate albumele Lacrimosa, combinate cu rafinament. Ultimul cantec din setlist a fost chiar o piesa foarte rara, ""The Last Millenium"", cantata live numai o singura data pana acum.
LACRIMI. La sfarsitul saptamanii trecute, Lacrimosa a zguduit Moscova cu doua concerte consecutive. Organizatorii rusi le-au programat unul dupa altul, pentru ca toti fanii trupei sa prinda un loc. ""Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca vocalul poate fi atat de puternic... Este incredibil! Primul meu gand a fost ca zeii s-au coborat pe pamant... si astazi zambesc incontinuu, aparent fara motiv"", marturiseste un fan moscovit. Metal si clasic, profesionalism, emotie, instrumentisti de inalta clasa, Tilo Wolff in mare forma, Anne Nurmi atragatoare si misterioasa - pe scurt, o atmosfera de zile mari, pe care publicul rus amator de muzica buna a stiut sa o aprecieze. O anticipatie pentru fanii din Romania: setlistul ambelor concerte din Rusia a fost neasteptat de bogat, cu piese de pe majoritatea albumelor anterioare si cu cateva piese de pe cel mai recent album, ""Lichtgestalt"" (2005). Tilo Wolff a pregatit cate o surpriza pentru fiecare concert, spre incantarea publicului, caruia i-au fost oferite piese extrem de solicitate, cantate rar live. Biletele pentru Lacrimosa se mai gasesc inca in reteaua Diverta din Bucuresti si din tara, la Muzica, Sala Palatului, Sala Polivalenta si pe www.nightwish.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.