Zeci de parinti cu domiciliul in Sectorul 6 al Capitalei au petrecut noaptea de miercuri spre joi in curtea Gradinitei 195, in speranta ca vor reusi sa-si inscrie copilul intr-una din grupele unitatii de invatamant prescolar. DE SPERIAT. Alta gradi
Zeci de parinti cu domiciliul in Sectorul 6 al Capitalei au petrecut noaptea de miercuri spre joi in curtea Gradinitei 195, in speranta ca vor reusi sa-si inscrie copilul intr-una din grupele unitatii de invatamant prescolar.
DE SPERIAT. Alta gradinita la care parintii se lupta sa gaseasca un loc pentru copiii lor este si Gradinita numarul 41 din Drumul Taberei, unde notorietatea data de managementul, dotarile si calitatea personalului par sa aiba deja un efect de bumerang.
Directoarea Mariana Dumitru spune ca ""suntem obligati sa respectam criteriile legale, prioritate avand copiii care deja au frati la aceasta gradinita, care indeplinesc conditiile varstei si ale distantei"". ""Cu toate acestea, in fiecare an, cu ocazia inscrierilor ne confruntam cu o adevarata razmerita"", mai afirma directoarea, care completeaza ca apropierea datei de inscriere a copiilor, 19 iunie, aproape ca o sperie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.