Revenit aseara tarziu din vacanta petrecuta in Insulele Mauritius, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, este decis sa paraseasca Giulesti, urmand a fi prezentat astazi la Poli Timisoara. Surse apropiate antrenorului care a realizat cea mai mar

Revenit aseara tarziu din vacanta petrecuta in Insulele Mauritius, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, este decis sa paraseasca Giulesti, urmand a fi prezentat astazi la Poli Timisoara.

Surse apropiate antrenorului care a realizat cea mai mare performanta europeana din istoria Rapidului sustin ca excelentele conditii care il asteapta la Poli, unde va primi 450.000 de euro pe an, au primat in fata promisiunilor actionarilor clubului de langa Podul Grant.
SIGURANTA. Conform declaratiilor anterioare, Lucescu trebuia sa-i ofere ieri raspunsul patronului banetenilor, Marian Iancu. Cu toate acestea, se pare ca tehnicianul i-a comunicat decizia sa boss-ului de la Poli inca din seara zilei de joi. ""Din cate stiu eu, sambata urmeaza sa fie facut anuntul oficial chiar de Razvan Lucescu. Il asteptam pe Razvan sa faca programul de pregatire si sa definitivam lista cu plecarile sau venirile de jucatori"", a dezvaluit unul dintre oamenii din interiorul gruparii timisorene. Sosirea lui Razvan va atrage cu sine o modificare importanta si in conducerea clubului, acolo unde presedinte va fi numit Dinu Gheorghe. Actualul director general, Ion Craciunescu, urmeaza sa fie demis. Lotul lui Poli se va reuni la data de 25 iunie.
VARIANTA. In cazul foarte probabil al despartirii de antrenorul Razvan Lucescu, liderii Rapidului par sa se orienteze catre antrenorul Gloriei Bistrita, Ioan Ovidiu Sabau. Fost jucator in Giulesti, ""Motul"" este dorit cu insistenta de patronul George Copos. In pofida interesului rapidist, presedintele ardelenilor, Jean Padureanu, a negat o posibila despartire de fostul mare international.

DOLHA, LA WISLA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.