Economist
Varsta: 54 de ani A fost ministru de Finante (1997-1998) A fost presedinte al European Association for Comparative Economic Studies (EACES) (2002-2004) Este presedinte al Societatii Romane de Economie (SOREC) Daniel Daianu isi
Economist
Varsta: 54 de ani A fost ministru de Finante (1997-1998) A fost presedinte al European Association for Comparative Economic Studies (EACES) (2002-2004) Este presedinte al Societatii Romane de Economie (SOREC) Daniel Daianu isi lanseaza astazi, la pranz, la Bookfest, volumul ""Ce vom fi in Uniune. Pariul modernizarii Romaniei"". Lucrarea, aparuta la Editura Polirom, reuneste articole aparute in Jurnalul National si Ziarul Financiar in perioada ianuarie 2004 - februarie 2006, avand ca tema integrarea Romaniei in spatiul economic si politic al Uniunii Europene. Cartea trateaza teme majore ale politicilor economice autohtone, dominate de problematica integrarii: stabilitatea financiara si monetara, competitivitatea, chestiunea agrara, utilitatile publice, politica energiei etc. La aceasta lansare, alaturi de autor vor vorbi Jonathan Scheele, Sorin Antohi, Ilie Serbanescu si Emil Hurezeanu. Pentru aparitia acestei carti care nu este pentru specialisti, ci pentru publicul larg, care il va determina sa se gandeasca macar in al doisprezecelea ceas la pasii istorici imediat urmatori, Jurnalul National il declara pe Daniel Daianu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.