Portocala mecanica a tremurat serios, dar s-a calificat in faza urmatoare a mondialului german. Adversarul, Cote da€™Ivoire, a trebuit sa se multumeasca doar cu jocul destul de bun pe care l-a prestat, insa lipsit de inspiratie in fata port

Portocala mecanica a tremurat serios, dar s-a calificat in faza urmatoare a mondialului german. Adversarul, Cote da€™Ivoire, a trebuit sa se multumeasca doar cu jocul destul de bun pe care l-a prestat, insa lipsit de inspiratie in fata portii lui van der Sar.

Meciul a debutat destul de incins, cu africanul Kone foarte aproape de gol. Insa selectionerul Van Basten, cu un Arjen Robben in rol de maestru, iar cu van Persie si van Nisterlooy in zi de gol, a avut o echipa care a muscat letal de doua ori, suficient pentru a obtine punctele puse in joc. Dupa spectaculosul gol al van Persie, a urmat altul, siret, al lui Nisterlooy. Cu sapte minute inainte de pauza, ivorienii reduc din diferenta prin Bakary Kone si meciul capata substanta. Henry Michel inca spera la o minune venita de la elevii sai. Numai ca pauza nu a fost sfetnicul pe care il asteptau suporterii lui Drogba. Asta pentru ca atacantul lui Chelsea, acompaniat de colegul Dindane, a ratat ocazie dupa ocazie, grabind astfel facutul valizelor si intoarcerea rapida spre casa de la balul mondial al fotbalului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.