Intr-un meci intrat in categoria pe viata si pe moarte, Mexicul si Angola promiteau spectatorilor din Hanovra un spectacol de zile mari. Intr-o oarecare masura s-a si intamplat asa. Viteza, determinare, ratari. A lipsit insa golul intr-un meci c

Intr-un meci intrat in categoria pe viata si pe moarte, Mexicul si Angola promiteau spectatorilor din Hanovra un spectacol de zile mari.

Intr-o oarecare masura s-a si intamplat asa. Viteza, determinare, ratari. A lipsit insa golul intr-un meci care a fost anost, insa nu si rau. In minutul 14 Marquez nimereste bara din lovitura libera, iar pe finalul primelor 45 minute Ricardo a fost la un pas de o gafa monumentala, reparata in extremis de apararea imediata. Portarul angolez si atacul mexican au constituit punctele de atractie ale finalului de meci. Pe masura ce minutele se scurgeau implacabil spre un rezultat nedecis, goalkeperul Marquez omora centrare dupa centrare. In plus, tracul dat de posibila calificare inca din meciul secund i-a facut pe urmasii lui Montezzuma sa se precipite la fiecare faza care putea sa nasca golul. Scenariul s-a repetat, a mai fost chiar si o bara, dar ce folos? Mexicul trebuie sa astepte jocul decisiv programat impotriva celei mai cotate trupe din grupa D, Portugalia. De asemenea, Angola viseaza intr-o calificare istorica, saisprezecimile unui campionat mondial.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.