Cu doua zile inainte de a implini varsta de 70 de ani, Zina Dumitrescu a fost internata la Spitalul Floreasca. Diagnosticul? Oficial: criza biliara. Neoficial: tentativa de suicid. Cine s-ar fi asteptat ca ""Mama Zina"" sa incerce sa-si puna

Cu doua zile inainte de a implini varsta de 70 de ani, Zina Dumitrescu a fost internata la Spitalul Floreasca. Diagnosticul? Oficial: criza biliara. Neoficial: tentativa de suicid.

Cine s-ar fi asteptat ca ""Mama Zina"" sa incerce sa-si puna capat zilelor, avand in vedere ca intotdeauna a pozat intr-o femeie puternica, criticandu-le adesea pe cele care nu aveau curaj sa infrunte greutatile vietii. Se pare insa ca sub aceasta masca s-a ascuns o fire sensibila. Miercuri noapte, dupa o supradoza de Diazepam, Zina Dumitrescu a ajuns pe patul de spital.
SUFERINTA. Ieri, de ziua sa de nastere, Zina a refuzat sa fie vizitata de prieteni la spital. Le-a interzis categoric tuturor, inclusiv fostelor sale fotomodele, Dana Savuica si Melek Amet. ""Nu stim exact ce s-a intamplat cu ea, de ce este internata, circula multe zvonuri si nu vrem sa facem speculatii"", ne-a declarat Savuica. Se pare ca ""Mama Zina"" a mai incercat sa se sinucida inainte de a-l naste pe Catalin.
In timp ce fiul sau a refuzat sa ne ofere amanunte, Costin Dumitrescu, sotul Zinei, al treilea la numar, a facut declaratii socante. Acesta a spus joi seara ca abia a revenit din Germania, iar nevasta lui se afla la niste prieteni din Ramnicu-Valcea, pentru a se reface dupa o suferinta fizica. Totusi a ""dat"" din casa, marturisind ca Zina are ceva probleme mentale.
Desi cei doi soti locuiau impreuna, nu prea stiau unul de altul. Cu ceva timp in urma, Zina il invinovatise pe Costin de infidelitate. Ea era ferm convinsa ca sotul ei o ""traduce"" de mai bine de 19 ani cu o tanara din Germania. Sa se fi saturat Zina de aceasta telenovela de doi lei vechi? Gelozia sa fi fost oare motivul pentru care designerul sa fi vrut sa-si incheie socotelile cu viata?

AVORTURI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.