Amintirea parcursului excelent al celor de la CFR Cluj in editia trecuta, cand au ajuns la un singur pas de Cupa UEFA, ii ambitioneaza pe cei de la Farul, singura echipa romaneasca admisa in actuala editie din Intertoto. Mai mult, forul european a s
Amintirea parcursului excelent al celor de la CFR Cluj in editia trecuta, cand au ajuns la un singur pas de Cupa UEFA, ii ambitioneaza pe cei de la Farul, singura echipa romaneasca admisa in actuala editie din Intertoto. Mai mult, forul european a schimbat sistemul competitiei, in noul format disputandu-se doar trei tururi, fata de cinci de pana acum, astfel ca sansele de a ajunge in Cupa UEFA sunt mai mari.
PROGRAM. Primul hop al marinarilor este gruparea macedoneana Pobeda Prilep, prima mansa urmand a se disputa maine, in Macedonia. Din acest motiv, antrenorul Momcilo Vukotic a preferat un stagiu de pregatire in Grecia, de unde se va pleca direct la Prilep. Returul va avea loc peste o saptamana, la Constanta. In situatia in care Farul va elimina pe Pobeda, printre posibilii adversari se numara bulgarii de la Lokomotiv Plovdiv, datele de disputare a jocurilor fiind 1 sau 2 iulie turul, respectiv 8 sau 9 iulie returul. Calificandu-se, daca Gurita si compania mai trec un tur, se pot intalni cu francezii de la AJ Auxerre, care recent l-au transferat pe fostul rapidist Daniel Niculae.
ANTECEDENTE. Pobeda Prilep a mai intalnit o echipa romaneasca in cupele europene, pe Universitatea Craiova, in editia 2000-2001, cand macedonenii i-au eliminat pe olteni, dupa 1-1 in Banie si 1-0 la Prilep. Tehnicianul rechinilor nu-l va putea utiliza in aceasta partida pe recent transferatul Armel Disney, care a plecat acasa, in Congo, pentru a-si rezolva niste probleme personale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.