Fie ca sunt atrase de fotbal, fie de protagonistii de pe teren, mii de reprezentante ale sexului asa-zis slab au impanzit stadioanele germane. Milioane de femei din intreaga lume asteapta cu nerabdare ziua de 9 iulie, cand va lua sfarsit Cupa Mon

Fie ca sunt atrase de fotbal, fie de protagonistii de pe teren, mii de reprezentante ale sexului asa-zis slab au impanzit stadioanele germane.

Milioane de femei din intreaga lume asteapta cu nerabdare ziua de 9 iulie, cand va lua sfarsit Cupa Mondiala. In Anglia chiar s-a infiintat clubul ""Vaduvele Mondialului"", dedicat nefericitelor neglijate pe perioada competitiei din Germania. Exista insa si categoria aparte a doamnelor sau domnisoarelor atinse de microbul fotbalului, care nu numai ca se uita la meciuri, dar au tinut mortis sa le vada pe viu.
ASALT. Asa ca mii de femei din toate colturile Planetei si-au lasat balta treburile, casnice sau nu, si au venit in Germania sa se bucure de spectacolul mondial. Nemtoaicele, englezoaicele si braziliencele par a fi cele mai exuberante. Ceva mai linistite sunt iraniencele sau fanele din Arabia Saudita, carora religia le impune un comportament decent. In schimb, amatoarele de fotbal care n-au avut loc pe stadioanele germane privesc competitia la tv. Astfel, meciul Germania - Polonia a fost urmarit pe micul ecran de 10,85 milioane de femei, numarul fiind apropiat de cel al barbatilor care s-au uitat la partida (13,01 milioane).

CU BEBE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.