Bloodhound Gang aterizeaza din Austria, unde au participat la Nova Rock Festival, direct in Romania, unde vor sustine un concert la Arenele Romane. Trupa americana de rapcore synth-pop amestecat cu sonoritati alternative punk si hip-hop se afla i
Bloodhound Gang aterizeaza din Austria, unde au participat la Nova Rock Festival, direct in Romania, unde vor sustine un concert la Arenele Romane.

Trupa americana de rapcore synth-pop amestecat cu sonoritati alternative punk si hip-hop se afla in plin turneu de promovare a celui mai nou album, ""Hefty Fine"", lansat in septembrie 2005. Titlul discului vine de la o conversatie telefonica in care liderul grupului i-a spus unui coleg ca va avea de platit o amenda zdravana (hefty fine) daca nu accelereaza munca la album. Primul single, ""Foxtrot Uniform Charlie Kilo"", se afla in heavy rotation pe unele posturi de muzica. Cu toate ca piesa ""No Hard Feelings"" a intrat de curand in Modern Rock Top 50, cel de-al doilea single aparut recent, ""Uhn Tiss Uhn Tiss Uhn Tiss"", va fi insotit de un clip la care baietii inca lucreaza. Pe parcursul celor 14 ani de activitate, grupul a trecut prin mai multe schimbari de componenta: Bubba K Love, Blue, Byron, Daddy Long Legs (solist vocal), Foof, Lazy I, M.S.G., Piddly B, Skip Oa€™Pot2Mus, Slave One, Spanky G (tobe), Tard-E-Tard, White Steve, Mr. Stinky Boots, The Yin (tobe).
RASISM. Trupa a fost de nenumarate ori acuzata de rasism, atat in America, cat si in Anglia. De pilda, casa de discuri Geffen Records a refuzat sa scoata pe piata piesa ""Yellow Fever"" pe motiv ca versurile sunt ofensatoare pentru femeile asiatice. ""Sunt convins ca pe primul album au fost piese care au suparat multa lume. Noi nu incercam sa socam pe nimeni, doar cantam chestii care ne amuza. Asta este si ideea. De exemplu, ceea ce vorbim noi in masina inregistram si apoi cantam"", marturiseste Jimmy Pop.
In deschiderea anarhiei rapcore vor incalzi publicul Da Hood (in noua formula), E.M.I.L. si Montreal. Concertul va fi urmat de un after-party in Club B52, intrare 100 ron. Atmosfera va fi asigurata de DJ Hefe, DJ Marika si DJ Bogdan.
Dupa spectacolul de la Bucuresti, Bloodhound va concerta, a doua zi, in Sofia, Bulgaria.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.