Pana la sfarsitul lunii iunie, producatorii de autoturisme, importatorii si distribuitorii autorizati se pot inscrie la Programul de Innoire a Parcului Auto. Astfel, in prima parte din luna iulie, posesorii de masini mai vechi de 12 ani, care vor
Pana la sfarsitul lunii iunie, producatorii de autoturisme, importatorii si distribuitorii autorizati se pot inscrie la Programul de Innoire a Parcului Auto.

Astfel, in prima parte din luna iulie, posesorii de masini mai vechi de 12 ani, care vor sa-si achizitioneze o masina noua prin program, se vor putea inscrie pe listele producatorilor validati. ""Modificarile de anul acesta sunt banii mai multi, adica 49,5 milioane de lei noi, masini mai multe - 16.500, si inlocuirea termenului ""prima inmatriculare"" cu ""data fabricatiei"", a explicat Toti Mihai, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu. (Elena Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.