Iritat de tirul la care a fost supus de Constantin Iacov, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a tinut sa scoata la iveala dovezile prin care sa demonteze acuzatiile oficialului bancar.

Iacov l-a acuzat pe Dragomir ca a cumparat terenul pe care este construit sediul LPF la un pret de patru ori mai mare si a amenintat ca va face o plangere penala in acest sens. Dragomir sustine ca cel pacalit in tranzactie a fost proprietarul terenului, Gino Iorgulescu, care n-a anticipat explozia preturilor in zona.
RIPOSTA. Deranjat, Dragomir a anuntat ca l-a actionat deja in justitie pe Iacov si a incercat sa-si dovedeasca nevinovatia, organizand o conferinta de presa. ""In paralel cu actionarea in judecata am sesizat si Comisia de Disciplina, pentru ca ma acuza de luare de mita, desi eu nici nu sunt functionar public. La proces ii voi cere despagubire toata averea pe care o are. Oricum, este o figura efemera in fotbalul romanesc"", a declarat Dragomir.
BANUIALA. Presedintele LPF crede ca atacurile lui Iacov impotriva sa au ca substrat faptul ca FC National nu a primit licenta pentru sezonul 2006-2007. ""Are datorii mari, dupa preluarea vechiului pasiv al clubului, si nu a prezentat un contract incheiat cu BNR pentru stadion in vederea sezonului viitor"", spune Dragomir.

""OMUL BATE CAMPII""