Regele hip-hop-ului american a dat un show de neuitat la Arenele Romane, un concert pe care fanii romani nu-l vor uita niciodata. Cadouri, aclamatii, maini in aer, beat-uri senzationale au demonstrat de ce 50 Cent ramane un artist inegalabil. Inc

Regele hip-hop-ului american a dat un show de neuitat la Arenele Romane, un concert pe care fanii romani nu-l vor uita niciodata. Cadouri, aclamatii, maini in aer, beat-uri senzationale au demonstrat de ce 50 Cent ramane un artist inegalabil.

Inca de la intrarea in Parcul Carol, socul era mai mult decat evident. Masinile fara numar se inghesuiau pentru un loc de parcare (injuraturile fiind nelipsite), avand in vedere traficul de la acea ora. Arenele Romane erau asediate din toate partile. Cele doua intrari, VIP si intrarea normala, erau complet blocate. Ca sa intri in incinta trebuia sa astepti la coada aproximativ o ora. Totusi, cei care au ales sa-si petreaca o seara pe beat-uri de hip-hop nu s-au enervat de aglomeratie, ba dimpotriva, erau entuziasmati de marele eveniment.
ATMOSFERA. Organizatorii, foarte restrictivi de altfel, au controlat la sange cumparatorii de bilete, accesul cu brichete, obiecte contondente sau sticle de orice fel fiind interzis. ""Sunt curioasa sa aflu cati dintre cei aflati aici au venit pentru Parazitii si cati pentru 50 Cent"", se aude din gramada. Raspunsul era unul evident. Emotiile care au pus stapanire pe spectatori au fost insotite si de reactii mai putin placute. Concertul nici nu incepuse cand doi tineri sub 18 ani au fost cat pe-aici sa lesine. Unuia i-a scazut brusc tensiunea, altuia i s-a facut rau si se agata de o banca. Spre nenorocul lor, Salvarea, care n-ar fi trebuit sa lipseasca de la o asemenea manifestare, nu exista. In fine, daca aruncai o privire de ansamblu, totul statea sa explodeze. Si la propriu si la figurat. Pe garduri erau catarati copii care voiau cu orice pret sa ajunga inauntru. Ba, mai mult, unii au incercat sa-si rupa gatul sarind de pe zidul inalt din parc, insa garzile s-au sesizat si au oprit la timp ""asediul"". Tinutele extravagante si minuscule (in ciuda frigului de afara) ale multor domnisoare venite parca sa-l cunoasca personal pe ""regele ghetto-urilor"" iti intorceau subit privirea. In acelasi timp, in ""backstage"", lucrurile se incinsesera si mai tare. Cativa castigatori ai unui concurs asteptau emotionati sa se pozeze cu 50 Cent si sa primeasca autografe. Staff-ul rapperului a fost atat de sever, incat nici macar garda de corp a presedintelui Basescu nu a avut acces in ""backstage"" decat dupa multe insistente si interventii. Elena Basescu, Ioana Tariceanu, cu cei doi copii au fost cateva dintre personalitatile care si-au exprimat dorinta de a-l vedea pe marele artist.

PE SCENA. 50 Cent, intr-o ipostaza mai putin obisnuita


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.