Astazi incepe Raliul Clujului, a patra etapa din Campionatul National. Ca o noutate pentru acest an, organizatorii au reintrodus in circuit proba Dangau, care se alatura deja clasicelor Tarnita, Marisel si Belis. Dangau este cea mai lunga dintre
Astazi incepe Raliul Clujului, a patra etapa din Campionatul National. Ca o noutate pentru acest an, organizatorii au reintrodus in circuit proba Dangau, care se alatura deja clasicelor Tarnita, Marisel si Belis.

Dangau este cea mai lunga dintre probele speciale, masurand 18,2 km, in timp ce Belis, cu 8,7 km, este cea mai scurta.
FAVORITI. Castigator al ultimei editii, atunci cand devenea, in premiera, si campion national absolut, Bogdan Marisca spera sa puna capat seriei de ghinioane care i-au afectat prestatiile din ultimele doua runde. Favorit al publicului clujean, Marisca spera sa castige etapa si sa urce in ierarhia generala. Un alt candidat la victorie este si Titi Aur, echipierul OMV Petrom impunandu-se de sapte ori in cariera la Cluj.
ABSENTA. Dupa ce au castigat prima cursa din cariera, Claudiu David si Mihaela Beldie vin la Cluj cu dorinta de a arata ca succesul din etapa trecuta, in Raliul Pietricica, pe macadam, nu a fost unul intamplator. George Morar va absenta la aceasta runda din motive medicale, dar OMV Petrom Rally Team va alinia la startul etapei de la Cluj formatia completa de patru echipaje. Locul lui Morar, care se va opera si va absenta circa doua saptamani, va fi tinut la Cluj de echipajul Daniel Ungur/Petru Jucan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.