O tanara se afla de ani buni in scriptele Politiei Braila ca persoana cu identitate necunoscuta, desi politistii cred ca ea este unul din copiii declarati disparuti. In mai multe randuri parintii disparutei au fost confruntati cu ea. Si, desi fata ii
O tanara se afla de ani buni in scriptele Politiei Braila ca persoana cu identitate necunoscuta, desi politistii cred ca ea este unul din copiii declarati disparuti. In mai multe randuri parintii disparutei au fost confruntati cu ea. Si, desi fata ii recunoaste, parintii neaga ca ar fi copilul lor. Politistii intentioneaza sa ceara testul ADN pentru a lamuri situatia.
POVESTEA. Marioara Cernat este din Baraganu si a disparut la 19 septembrie 1995. Avea 8 ani, iar ultima data a fost vazuta in statia CFR Spicu. ""Fata, care era intarziata mintal, a fost vazuta urcand in trenul ce rula pe traseul Constanta - Galati. Politistii au gasit o tanara cu semnalmentele disparutei intr-o casa de copii din tara, insa familia Marioarei Cernat refuza sa vina sa o recunoasca"", se arata in ultima nota a IGPR privind disparitia fetei.

Fetita asemanata de politisti cu Marioara Cernat


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.