Germania - Polonia. Cu Ballack pe teren. Al doilea meci din grupa A. Minutul 8:42. Prim-plan cu Michael Ballack, proaspat faultat (abia atunci am inceput sa ma uit la meci, deci probabil am ratat multe cadre sugestive). Minutul 8:56

Germania - Polonia. Cu Ballack pe teren. Al doilea meci din grupa A.
Minutul 8:42. Prim-plan cu Michael Ballack, proaspat faultat (abia atunci am inceput sa ma uit la meci, deci probabil am ratat multe cadre sugestive). Minutul 8:56, inca un prim-plan cu Ballack. Minutul 11:17, toate camerele pe Ballack in careu, foarte nervos.

Minutul 13:21. Ballack merge cu spatele, in timp ce un coechipier se pregateste sa execute un out. Cadru similar in minutul 15:22. Pe urma nimic pana in minutul 27, pentru ca meciul incepuse sa se joace. Minutul 27:53. Ballack e faultat, in direct si in reluare, cu prim-plan consistent. Minutul 29:27. Ballack, cu mana stanga sus. Minutul 29:40. Ballack, pozitionandu-se pentru un corner. Minutul 30:09, fix dupa corner. Ballack, transpirat, cu bretonul ravasit in suvite subtiri. Nimic nou pana la pauza.
Cu forte proaspete, la reluarea jocului. Minutul 50:12. Ballack, cu mainile in sold, in careul advers. Minutul 50:47. Ballack, foarte nervos. Minutul 57:33. Ballack faulteaza, prim-plan cu el cu suvitele naravase, foarte revoltat de cartonasul galben primit. Minutul 58:35. Cadru de aproape sase secunde cu Ballack asteptand o degajare. Ceva fotbal pana in minutul 62:43, cand Ballack are o disputa cu un jucator polonez care l-a cam secerat. Cu tot cu reluari, prim-plan si reluari de prim-plan, faza se lungeste cam 15 secunde. Minutul 67:20. Ballack da indicatii in careul advers. Minutul 78:44. Ballack aplauda. Minutul 81:30, Ballack alearga. Minutul 91, gol Germania, nenumarate prim-planuri, inclusiv cu Ballack. Final apoteotic, cu Ballack si compania salutand suporterii.
Cineva mi-a explicat ca nu le-a fost usor nemtilor sa ajunga aici. Adica sa fabrice un jucator pe care sa-l poata folosi in prim-planuri lungi si dese. Si-au dorit mult sa aiba si ei o vedeta in echipa, un purtator de imagine. Iar acum trag cat se poate de ceea ce le-a iesit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.