Au mai fost vedete care s-au laudat ca vor sa infieze copii din tarile afectate de tsunami, dar au ramas doar cu declaratiile. Ori n-au mai vrut, ori n-au putut, cert este ca si-au mai facut putina publicitate la vremea respectiva. Doar Catalin Botez
Au mai fost vedete care s-au laudat ca vor sa infieze copii din tarile afectate de tsunami, dar au ramas doar cu declaratiile. Ori n-au mai vrut, ori n-au putut, cert este ca si-au mai facut putina publicitate la vremea respectiva. Doar Catalin Botezatu se tine de cuvant.

Creatorul de moda a zis ca vrea sa adopte un copil si lupta sa-l obtina. ""Daca lucrurile merg bine, pana la sfarsitul anului voi fi tata. Voi adopta un baietel indonezian, are doar un an si cateva luni si imi doresc din tot sufletul sa-l pot ajuta. E un copil adorabil si abia astept sa-i pot oferi o viata mai buna"", ne-a declarat Catalin.
AJUTOARE. Bote s-a intors recent din Indonezia, unde a petrecut opt zile. Vorba vine, caci mai mult a muncit decat a petrecut. Impreuna cu Dana Savuica si Gheorghe Savuica, ambasadorul Romaniei in Indonezia, au dus din nou ajutoare sinistratilor si au inaugurat, in zona Aceh, prima scoala romaneasca, botezata Scoala Elementara nr.1 Romania. Cei trei ambasadori - unul adevarat si doi ai modei - vor sa le arate compatriotilor nostri ce s-a realizat cu banii obtinuti din donatiile publice facute de romani. Bote nu putea rata ocazia de a face si o prezentare de moda in Indonezia, tara care i-a decernat pana acum nenumarate distinctii si premii. Dana si Catalin au mai poposit patru zile si in Sri Lanka. Savuica si-a amintit de copilarie, caci si-a petrecut patru ani in ""Lacrima Indiei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.