Daniel Niculae a plecat ieri-dimineata in Franta pentru a face vizita medicala la AJ Auxerre, club dispus sa plateasca clauza de reziliere a atacantului.

Daca la testele fizice nu vor aparea probleme, Nico va semna cel mai probabil un contract pe patru ani cu gruparea franceza, urmand a primi un salariu de 600.000 de euro pe sezon.
OFERTA. Atacantul a refuzat propunerea de prelungire a contractului facuta de Jean Valvis, care prevedea un salariul anual de 250.000 de euro. Acesta ar fi fost al doilea salariu ca marime din Divizia A, dupa cel al capitanului stelist, Mirel Radoi. Valvis a declarat ieri ca nu a primit un raspuns definitiv din partea lui Niculae. ""Noi asteptam, pentru ca nu am primit inca nici un raspuns din partea lui. Nu e exclus ca el sa fi mers acum in Franta pentru a discuta si oferta celor de la Auxerre. El a crezut ca oferta e extraordinara, dar poate ca nu este chiar asa"", a afirmat actionarul.
CLAUZA. Oferta de prelungire a contractului facuta de Valvis prevedea si renuntarea la clauza de reziliere. In acest moment, orice club care se intelege cu jucatorul si plateste suma de 3,3 milioane de euro il poate transfera imediat, chiar si fara acceptul Rapidului. Singura pretentie care poate fi pusa de gruparea giulesteana este ca banii sa fie platiti imediat si intr-o singura transa. Auxerre negociaza cu Daniel Niculae inca din pauza competitionala din iarna. La 4 iunie, clubul francez a anuntat chiar ca a semnat un contract cu Niculae, fapt dezmintit apoi de jucator.

DESPARTIRI