Absenta lui Omar Hayssam de la procesul in care este judecat pentru implicare in rapirea jurnalistilor romani, pentru a treia oara consecutiv, a devenit suparatoare. Judecatorul Curtii de Apel Bucuresti, desemnat pentru solutionarea acestui caz,
Absenta lui Omar Hayssam de la procesul in care este judecat pentru implicare in rapirea jurnalistilor romani, pentru a treia oara consecutiv, a devenit suparatoare.

Judecatorul Curtii de Apel Bucuresti, desemnat pentru solutionarea acestui caz, s-a declarat ieri nemultumit de faptul ca inculpatul (operat de cancer la colon) lipseste din nou de la proces, sedintele de chimioterapie fiind programate in aceleasi zile in care Hayssam ar trebui sa se prezinte in fata instantei. Magistratul a sustinut ca inculpatul a fost filmat si fotografiat de jurnalisti in timp ce se afla la cumparaturi la Complexul Romexpo din Bucuresti, la numai o zi dupa unul din termenele de judecata la care avocatii invocasera ca motiv al absentei internarea acestuia la Institutul Oncologic. Ieri, ca si la termenul din
21 iunie, Omar Hayssam ar fi trebuit prezentat la instanta de politisti, in baza unui mandat de aducere, numai ca acest lucru nu a fost posibil, deoarece sirianul era internat. ""Uneori internarile coincid cu sedintele de judecata"", a spus avocatul Aurel Ciobanu.
Asa se intampla de trei termene. Instanta a dispus ca peste o saptamana Omar Hayssam sa se prezinte la proces. Inculpatul a fost eliberat din arest la 27 aprilie, din motive medicale, Comisia de expertiza stabilind ca Omar nu poate fi tratat decat in unitati oncologice apartinand Ministerului Sanatatii. (Violeta Fotache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.