PSD se pregateste pentru alegeri anticipate. Conducerea partidului si liderii judeteni au avut ieri o consfatuire pe aceasta tema si au ajuns la concluzia ca anticipatele sunt iminente. ""Jocul de-a restructurarea, miscarea pionului Berceanu cu a
PSD se pregateste pentru alegeri anticipate. Conducerea partidului si liderii judeteni au avut ieri o consfatuire pe aceasta tema si au ajuns la concluzia ca anticipatele sunt iminente.

""Jocul de-a restructurarea, miscarea pionului Berceanu cu atac direct la primul-ministru, dupa modelul Traian Basescu din 1997-1998, toate acestea ne conduc catre un scenariu de instabilitate politica"", a declarat liderul partidului, Mircea Geoana. Drept dovada ca se pregateste sa intre in campanie electorala, PSD a scos deja din arsenal tricouri, sepci si pixuri rosii, ce vor fi puse in vanzare la membrii si simpatizantii din teritoriu. Mostre ale acestora au fost expuse la sedinta de ieri cu liderii de filiale, cand acestia au putut consulta lista de preturi a produselor: un tricou - 5,65 euro, o sapca - 2,80 euro, iar un pix - 0,71 euro. Preturile i s-au parut un pic cam piperate lui Marian Vanghelie, care a spus ca exista ""tricouri si cu 2 euro si jumatate"". ""Alea de la Europa. Va spun eu ca ma pricep. E drept ca le porti o data si le arunci.""
ATAC. Pe de alta parte, liderii judeteni si-au spus oful in legatura cu ""Polul Social"" lansat de Ion Iliescu. Multi dintre acestia au reprosat faptul ca, in loc sa se profite de haosul in care se zbat cei de la putere, pesedistii se macina cu declaratii potrivnice, de genul ""se infiinteaza - nu se infiinteaza Polul"". Potrivit unor surse din partid, liderul de la Brasov, Constantin Nita, a fost transant: Iliescu trebuie sa decida ce face - ori vrea sa ramana in PSD alaturi de actuala conducere, ori vrea alt partid si este liber sa o faca. (Lavinia Dimancea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.