Acel Catalin Maruta, care a ajuns cu Tonomatul DP 2 pe cele mai inalte cote ale audientei, va munci incepand din 26 iunie pe o parcela de plaja. Va face toate lucrurile posibile si imposibile in numele divertismentului! Statiunea care-l va gazdu
Acel Catalin Maruta, care a ajuns cu Tonomatul DP 2 pe cele mai inalte
cote ale audientei, va munci incepand din 26 iunie pe o parcela de plaja. Va face toate lucrurile posibile si imposibile in numele divertismentului!

Statiunea care-l va gazdui in acest an pe Maruta este Neptun. La Steaguri va fi adunata toata echipa TVR-ului care va realiza emisiunea ""Plaja lui Maruta"". Asadar, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, pregatiti-va pentru o vara pe cat de fierbinte pe atat de mondena, pentru ca Maruta a revenit la carma! Dupa cateva luni de prezentari ""estivale"", Catalin are emisiunea lui pe Litoral si ""in afara de toamna, frig sau ploaie - zice el - nu stiu ce m-ar determina sa plec de la mare. Daca ar fi dupa mine, as sta cat mai mult. Inchipuiti-va, cine se poate lauda ca e cu serviciul in vacanta?!?"".
EXPERIENTA! Ce va avea nou emisiunea fata de sezonul trecut? ""Chiar daca emisiunea are aceleasi coordonate ca anul trecut, adica se va transmite de la mare, dimineata, la TVR2, continutul va fi diferit. Am gandit rubrici noi, dinamice, potrivite pentru o emisiune estivala. Cine stie, daca va fi cazul, poate ne vom implica din nou intr-o campanie de ajutorare!"". Va lasam pe dumneavoastra sa ghiciti cui ii apartine raspunsul...
Va fi doar un singur prezentator, adica Maruta? Sau vor fi doi? ""Mi-au lipsit mult emisiunile zilnice si, la cat sunt de nevorbit, nu cred ca o sa rezist cu cineva langa mine. Ne gandim si la varianta ca, la evenimente speciale, invitatul sa prezinte alaturi de mine! Dar inca nu am luat o decizie finala!"". Daca vor fi doi prezentatori, totusi e clar ca doar unu-i Maruta! Va reusi el sa doboare recordurile de audienta de anul trecut (care au ajuns intr-o zi la valoarea de 34,8% share)? ""Bineinteles! Pentru ca deja am experienta emisiunilor de anul trecut. Asa ca poate sa si ploua, ca tot nu am sa fiu luat prin surprindere! In schimb, abia astept sa-mi surprind invitatii. Fiti pe faza!""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.