Restructurarea Guvernului nu a mai fost discutata aseara de liderii Coalitiei, potrivit presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. ""Concluzia a fost ca restructurarea Guvernului nu este o prioritate, integrarea europeana este. In ceea ce
Restructurarea Guvernului nu a mai fost discutata aseara de liderii Coalitiei, potrivit presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.

""Concluzia a fost ca restructurarea Guvernului nu este o prioritate, integrarea europeana este. In ceea ce priveste secretarii de stat, restructurarea se face si nu se discuta"", a spus el. Astfel, Coalitia a decis ca proiectul Agentiei de Integritate va fi adoptat de Guvern la mijlocul saptamanii viitoare si trimis Parlamentului, pana atunci fiind discutate amendamentele aduse de partidele Coalitiei si unele ministere. Liderii Coalitiei au stabilit aseara ca sigure si cele doua sesiuni extraordinare ale Parlamentului, una in luna iulie si una in august, pentru adoptarea legilor prioritare ale integrarii. Legea finantarii partidelor politice ar trebui votata pana la sfarsitul acestei luni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.