Campioana mondiala a trecut cu bine de primul meci, dar a ramas datoare fata de fani, care au asteptat in zadar vrajile lui Ronaldinho, Adriano sau Ronaldo. Intreaga Planeta astepta marti seara debutul lui Ronaldinho&Co. la Cupa Mondiala. ""S

Campioana mondiala a trecut cu bine de primul meci, dar a ramas datoare fata de fani, care au asteptat in zadar vrajile lui Ronaldinho, Adriano sau Ronaldo.

Intreaga Planeta astepta marti seara debutul lui Ronaldinho&Co. la Cupa Mondiala. ""Spectacol"" este in mod normal cuvantul care in vocabularul brazilienilor este sinonim cu ""Selecao"", insa la Berlin lucrurile nu prea au stat asa. Brazilia a invins Croatia cu 1-0, dar fara sa incante catusi de putin asistenta.
GREU. Desi selectionerul Carlos Alberto Parreira considera ca elevii sai au obtinut o victorie formidabila, el a recunoscut ca jucatorii se afla doar la 60%-70% din potentialul lor. ""La o competitie precum Cupa Mondiala este esential sa castigi primul meci, iar noi am facut primul pas din cei sapte care duc spre finala. Este o victorie formidabila, deoarece ne da incredere"", a spus Parreira. Jocul lipsit de stralucire al sud-americanilor i-a dat emotii chiar si presedintelui Braziliei, Lula da Silva, care la final a rasuflat usurat: ""A fost greu... Ma gandeam ca vom castiga mai usor"".
PACAT. Selectionerul Croatiei, Zlatko Krancjar, nu si-a putut ascunde dezamagirea: ""Este pacat ca nu am exploatat ocaziile avute. A fost fatal sa-l lasam pe Kaka sa joace asa cum a facut-o in minutul 44. Poate avem mai mult noroc pe viitor"".

RECORD DE VICTORII


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.