Hotel Marriott a gazduit luni seara petrecerea ""Cele mai sexy 100 femei din lume, in 2006"", alese de cititorii FHM. Gazdele evenimentului, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, le-au luat pe premiante la misto. Publicul radea atat de tare incat unul d

Hotel Marriott a gazduit luni seara petrecerea ""Cele mai sexy 100 femei din lume, in 2006"", alese de cititorii FHM. Gazdele evenimentului, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, le-au luat pe premiante la misto.

Publicul radea atat de tare incat unul dintre invitati, vorbitor de limba engleza, isi intreba la intervale regulate prietenul roman: ""Ce zice, ce zice?"". Voia neaparat sa afle comentariile facute de Buzdugan sau de Morar. Dupa cateva replici traduse, omul nostru a tras concluzia: ""Bad guys!"" (baieti rai). Prezentatorii le-au stalcit numele frumoaselor lumii. Astfel, Mariah Carey a devenit Maria din Carei, Shakira a fost botezata ""Sucara"", Catherine Zeta-Jones s-a transformat in ""Caterinca"", iar Monica Belucci a ajuns ""BeLuciu"".
IRONII. Cei doi ""nebuni"" au fost si mai rai cu frumusetile mioritice. Despre Andreea Marin, care nici n-a fost prezenta, au zis ca n-are ""invoire"" decat pana la ora 22:00. Ba mai mult, au numit-o pe Andreea Banica (interpreta) - adevarata Andreea Banica. Despre Diana Munteanu au spus ca este singurul premiu pe care l-a castigat echipa Dinamo. Atentie, ei au zis-o! Si au trimis (vorba vine) pe cineva s-o cheme pe Nicoleta Luciu, ""care se afla pe undeva, prin incinta hotelului"". Asta cica era o gluma. Cam deochiata, dar publicul a gustat-o. Gluma, nu pe Luciu. Pe Oana Zavoranu au numit-o ""cea mai naturala vedeta, fara operatii estetice"". Au trecut apoi la comparatii: Elena Udrea a devansat-o pe Elena Basescu, si chiar cu multe locuri. Fiindca in fotografia afisata pe un ecran urias Elenei Udrea i se cam intrezareau sanii prin bluza transparenta, prezentatorii au zis ca i s-au intarit ""termopanele"" din cauza frigului.
BLONDY. Cristina Rus si Andreea Banica s-au imbratisat si s-au pupat ca doua surori. Vitrege. Daca inainte de anuntarea premiilor au stat amandoua in compania oamenilor de cultura - Sergiu Nicolaescu si Ioan Carmazan - pe scena, Andreea Banica si-a scos ghearele: ""Va multumesc ca m-ati votat si ii multumesc si Cristinei ca m-a lasat sa fiu inaintea ei!"". Blondy s-a situat pe locul 12, iar Cristina pe 39. Si tot in timpul discursului sau, Andreea Banica ne-a amintit ceea ce stiam deja. Ca este blonda. A mai spus-o si in urma cu vreo cateva zile, la Premiile MTV. Daca va mai face remarca asta de vreo cateva ori, probabil ca va ramane asa. Blonda. Oricum, greseala recunoscuta e pe jumatate iertata. Cristina Rus a fost mai rezervata si chiar daca e tot blonda, a vorbit mai coerent. Cand a venit vorba de Monica Barladeanu, Buzdugan a declarat ca se abtine. Si asta fiindca i-ar fi zis Bobby Paunescu: ""Ti-e cald cu dintii in gura?"". Consuelo si Alexandra Dinu ""au mers bara la bara, la bara lui Mutu"", au comentat cei doi. Cand a venit randul Annei Lesko, bascaliosii nostri au vrut sa vada daca Monica Gabor va aplauda. Probabil, Monica nu s-a bucurat ca a iesit ""cea mai sexy romanca"" din clasament cum s-a bucurat ca s-a situat inaintea Annei Lesko, aceasta din urma ocupand doar locul 8.

IN SCADERE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.