Canalul, in vacanta Show-ul matinal al Antenei 1 a intrat pe ultima suta de metri. Acest sezon se va incheia la 16 iunie, cand Ovidiu Uscat, Constantin Trofin, Eva, Roxana, Tzone si Ani isi vor lua ramas bun de la telespectatori printr-o emisiune sp
Canalul, in vacanta
Show-ul matinal al Antenei 1 a intrat pe ultima suta de metri. Acest sezon se va incheia la 16 iunie, cand Ovidiu Uscat, Constantin Trofin, Eva, Roxana, Tzone si Ani isi vor lua ramas bun de la telespectatori printr-o emisiune speciala, plina cu surprize. ""Pentru a sarbatori cum se cuvine acest sezon, echipa emisiunii se va intalni pe o teresa pentru un mic si o bere, dar si pentru a-si reaminti cele mai placute si cele mai stresante momente ale «Canalului»"", spune Constantin Trofin. Uscat si Trofin isi vor petrece vacanta in strainatate, fiecare pe drumul sau. Eva, in schimb, va munci la amenajarea noului ei apartament din Cluj, iar Tzone va fi la Vama Veche.

ANTENA 1 / CANALUL DE STIRI / DIVERTISMENT / VINERI 8:00


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.