Premierul Calin Popescu Tariceanu afirma ca masurile la care apeleaza colegii sai din PD semnifica o remaniere, si nu o restructurare a Guvernului. ""Ceea ce se intampla acum nu este o restructurare, ci este exact ceea ce am spus de acum peste do
Premierul Calin Popescu Tariceanu afirma ca masurile la care apeleaza colegii sai din PD semnifica o remaniere, si nu o restructurare a Guvernului.

""Ceea ce se intampla acum nu este o restructurare, ci este exact ceea ce am spus de acum peste doua saptamani, anume ca, de fapt, colegii mei au incercat sa faca anumite inlocuiri de posturi care in mod normal se numesc remanieri"", a afirmat premierul Tariceanu intr-un interviu acordat ieri postului de radio Europa FM.
Seful Executivului considera ca momentul ales pentru a efectua schimbari in aparatul guvernamental este gresit ales. ""Pana in prezent, nu le afecteaza activitatea, dar daca un lucru simplu nu este inteles, si anume ca orice restructurare a unui aparat administrativ despre care se discuta in public duce la «paralizia» functionarilor, a celor care ocupa posturi de conducere, inseamna ca nu intelegem nimic din psihologia umana"", a spus Tariceanu. El se pronunta in favoarea restructurarii guvernamentale, dar numai dupa ce obiectivul aderarii Romaniei la UE va fi realizat: ""Mi se pare o grava eroare ca, in perioada in care suntem in plin efort de indeplinire a angajamentelor si cand stim ca ministerele si agentiile trebuie sa lucreze cu motoarele turate in plin, noi sa vorbim despre restructurare. Acesta este si motivul pentru care am spus ca sunt de acord cu restructurarea, dar cred ca nu acesta este momentul potrivit"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.