Swiss Re, a doua mare companie mondiala de reasigurari, a finalizat preluarea diviziei Insurance Solutions a General Electric (GE), pentru 7,4 miliarde de dolari, creand astfel cel mai mare grup de reasigurari la nivel mondial, transmite Reuters. GE
Swiss Re, a doua mare companie mondiala de reasigurari, a finalizat preluarea diviziei Insurance Solutions a General Electric (GE), pentru 7,4 miliarde de dolari, creand astfel cel mai mare grup de reasigurari la nivel mondial, transmite Reuters. GE Insurance Solutions va fi integrata in grupul Swiss Re in urmatoarele 18 luni, in contextul cresterii sustinute a veniturilor companiei din Elvetia, se arata intr-un comunicat.
In urma finalizarii acestei tranzactii, anuntata in luna noiembrie 2005, Swiss Re a devenit cea mai mare companie de reasigurari la nivel mondial, in functie de volumul primelor de asigurare. Totodata, grupul va detine locul intai pe piata de profil din SUA. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.