Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale verii este concertul 50 Cent. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, iar in deschidere vor canta Parazitii. Pretul unui bilet la acest concert este 95 RON. Concertul este o premiera nationala, iar

Unul dintre cele mai asteptate evenimente ale verii este concertul 50 Cent. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, iar in deschidere vor canta Parazitii. Pretul unui bilet la acest concert este 95 RON.

Concertul este o premiera nationala, iar hip-hoperul, premiat cu un disc de platina promite publicului un show cu lumini si sunet de neuitat.
PARAZITII. Cei care vor incalzi publicul pentru 50 Cent sunt cei de la Parazitii - una dintre cele mai tari formatii in materie de hip-hop din tara. Intrebati cum au reactionat cand au aflat ca vor canta in deschidere la 50 Cent, acestia au raspuns: ""Ne simtim onoratia€¦ este un concert important si ne bucuram foarte mult."" Organizatorii i-au asigurat ca sonorizarea o sa fie foarte buna, iar trupetii o sa fie pe scena, alaturi de Anonim si Spike. In materie de melodii, acestia vor canta piesele cu care ne-au obisnuit, insa vor pune mai mult accent pe melodiile de pe albumele solo. ""Este un artist foarte bun, care canta foarte bine, este un MC tehnic care conduce in acest moment latura comerciala din America"", declara Parazitii.
La Inceput. Nascut in Queens, 50 Cent a fost obisnuit cu viata de strada, cu drogurile si scandalurile intre gasti. In 1999 cei de la Trackmasters l-au remarcat pe 50 Cent si l-au ajutat sa semneze un contract cu casa de discuri Columbia Records. In scurt timp a scos pe piata ""Power Of A Dollar"". De-a lungul anilor, artistul si-a spus oful prin intermediul unor melodii precum: ""In My Hood"", ""Gunz Come Out"" sau ""High All The Time"". Una dintre melodiile care au devenit un hit in scurt timp este ""Candy Shop"". Premii, laude, bani, femei frumoasea€¦ si noua gloante. In luna aprilie a anului 2000, 50 Cent a fost impuscat de noua ori. Urmatoarele luni le-a petrecut in spital, si cum o nenorocire nu vine singura, cei de la Columbia Records au pus capat colaborarii. Insa rapperul nu s-a lasat doborat, dimpotriva a revenit si este din nou pe val. In plus, artistul a castigat respectul celorlalti colegi de breasla. Eminem a declarat la un post de radio ca ""50 Cent este rapperul meu preferat"".
FACILITATI. Artistul va fi insotit de o armata de oameni care ii vor satisface toate cerintele. Rapperul a fost destul de categoric in ceea ce priveste sonorizarea, dar si in materie de mancare. Dupa ce au fost prezentate cerintele in materie de lumini, aranjamentele scenice, etc. s-a trecut la cele personale, atat pentru artist cat si pentru echipa sa. Astfel, in meniul sau se regasesc urmatoarele alimente: peste, lapte, suc de portocale, cereale, alune, salata de ton, dar si pui.

50 CENT, PE MARELE ECRAN


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.