Brand-urile romanesti sunt finantate cu bani de la bugetul de stat, prin Departamentul de Comert din Ministerul Economiei si Comertului, pentru a reusi sa se impuna pe piata europeana. ""Sustinem atat brand-urile de firma, cat si pe cele sectoria
Brand-urile romanesti sunt finantate cu bani de la bugetul de stat, prin Departamentul de Comert din Ministerul Economiei si Comertului, pentru a reusi sa se impuna pe piata europeana.

""Sustinem atat brand-urile de firma, cat si pe cele sectoriale. Sectorul IT si cel al vinului si viei sunt avansate in procesul de brand-ing, in timp ce turismul nu a putut fi selectionat, deoarece a reactionat prea tarziu"", a declarat Costin Lianu, director in Departamentul Comert din Ministerul Economiei. Departamentul de Comert are fonduri de 100.000 de euro de la buget pentru implementarea unui program care presupune promovarea brand-urilor.
""Cred ca este nevoie de un minister al Comertului, care sa se ocupe de comert si tu-rism"", a declarat ministrul delegat pentru Comert, Iuliu Winkler (foto). (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.