Raportul Corpului de Control al Ministerului Economiei asupra neregulilor de la Rovinari si Turceni va fi trimis la DNA. Decizia a fost luata ieri de ministrul Codrut Seres, in urma audierii sale de membrii din Comisia de politica economica a Cam
Raportul Corpului de Control al Ministerului Economiei asupra neregulilor de la Rovinari si Turceni va fi trimis la DNA.

Decizia a fost luata ieri de ministrul Codrut Seres, in urma audierii sale de membrii din Comisia de politica economica a Camerei Deputatilor. Totodata, ministrul a anuntat ca ii va solicita premierului inlocuirea din functie a secretarului de stat al MEC, Ionel Mantoc, pe care deputatii economisti il considera unul dintre principalii vinovati pentru neregulile care s-au produs la complexurile energetice de la Rovinari si Turceni. Comisia i-a audiat tot ieri si pe senatorul PD Radu Berceanu si pe deputatul PSD Victor Ponta in urma declaratiilor pe care acestia le-au facut privind vanzarea energiei la suprapret. Deputatul Bogdan Pascu si-a exprimat indoiala cu privire la succesul anchetei Curtii de Conturi privind acest caz. ""Sase luni la rand aceste capuse au supt de la stat si au realizat profituri uriase, iar pentru aceasta situatie cea mai potrivita era sesizarea DNA"", a spus deputatul PC, care a dat drept exemplu in acest sens firmele EGL Gas si Imobiliar Construct. (Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.