Presedintele Asociatiei Editorilor din Romania
Varsta: 64 de ani Carti importante: ""Jurnalul de la Paltinis"" (1983), ""Apel catre lichele"" (1992), ""Cearta cu filozofia"" (1992) Director al Editurii Humanitas din 1990. Profesor la Fa
Presedintele Asociatiei Editorilor din Romania
Varsta: 64 de ani Carti importante: ""Jurnalul de la Paltinis"" (1983), ""Apel catre lichele"" (1992), ""Cearta cu filozofia"" (1992) Director al Editurii Humanitas din 1990. Profesor la Facultatea de Filozofie a Universitatii Bucuresti din 1992. Astazi se deschide la Romexpo Salonul Cartii Bucuresti, Bookfest, organizat de Asociatia Editorilor din Romania. Pana duminica, 18 iunie, peste 200 de expozanti isi vor prezenta publicului iubitor de lectura oferta editoriala in jurul careia vor avea loc nu mai putin de 180 de evenimente specifice. Gabriel Liiceanu, presedintele AER, a declarat Jurnalului National: ""Dorim sa schimbam imaginea oamenilor despre ceea ce inseamna cartea in societatea de azi si in ce anume consta bucuria cartii, de ce nu se poate trai fara carte"". Miza targului este crearea unui salon de carte de tip occidental: spatii mai generoase, o atmosfera placuta pentru cei care iubesc cartea si doresc sa o onoreze, evenimente-spectacol, menite sa aduca laolalta publicul si autorii cei mai indragiti. Pentru organizarea acestui eveniment cultural de anvergura, Jurnalul National il declara pe Gabriel Liiceanu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.