Ministrul Educatiei, Mihail Hardau (foto), va fi remaniat si el dupa raportul de tara din septembrie-octombrie, ne-au declarat ieri surse de la conducerea PD. Hardau, care a ratat sa faca parte din acelasi lot cu Gheorghe Dobre, este lasat in functie
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau (foto), va fi remaniat si el dupa raportul de tara din septembrie-octombrie, ne-au declarat ieri surse de la conducerea PD. Hardau, care a ratat sa faca parte din acelasi lot cu Gheorghe Dobre, este lasat in functie deocamdata si pentru ca PD nu are un inlocuitor, si pentru ca acesta are de dus un schimb de replici cu premierul Tariceanu. Nu mai tarziu de luni, premierul i-a reprosat ministrului ca a primit suficienti bani pana acum pentru a-si demara proiectele, insa acestea nu sunt fundamentate. De altfel, liberalii spun ca, in sedinta de luni a Aliantei, Tariceanu ar fi acordat PD doua saptamani pentru a gasi un alt ministru. Pedistii neaga categoric.
LECTURI DIFERITE. Nu este singurul aspect asupra caruia pedistii si liberalii dau informatii total opuse. Daca PNL vedea in restructurarea Guvernului o capcana pentru caderea la vot in Parlament si schimbarea prim-ministrului, pedistii au alta interpretare a articolului 85 din Constitutie si sustin ca respingerea restructurarii ar fi lasat Guvernul pe formula actuala. Si retragerea lui Pogea ar avea urmari diferite in viziunea celor doua partide: Bogdan Olteanu (PNL) spune ca dupa 75 de zile Guvernul e nevoit sa ceara Parlamentului aprobarea noii structuri de Guvern, prin eliminarea acestui post de vicepremier. Adriean Videanu (PD) spune ca Olteanu e in eroare, pentru ca Guvernul nu s-a dus in Parlament, deoarece de un an jumatate nu exista ministru al Controlului (retras de PC), atributiile lui Sorin Vicol fiind preluate de Cristi David.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.