Euromall Galati a semnat un acord de parteneriat cu lantul de restaurante care comercializeaza produse din carne de pui Kentucky Fried Chicken - KFC, potrivit Rompres. Potrivit unui comunicat al companiei, restaurantul KFC va fi amenajat la etajul al
Euromall Galati a semnat un acord de parteneriat cu lantul de restaurante care comercializeaza produse din carne de pui Kentucky Fried Chicken - KFC, potrivit Rompres. Potrivit unui comunicat al companiei, restaurantul KFC va fi amenajat la etajul al treilea al complexului comercial Euromall Galati si va avea o suprafata de peste 100 de metri patrati. KFC a deschis deja 16 restaurante in mai multe orase din Romania, avand un plan de dezvoltare care se va concretiza cu deschiderea a inca 15 restaurante in urmatorii trei ani. Finalizarea complexului comercial Euromall Galati este preconizata a avea loc in 2007. Potrivit reprezentantilor Euromall, in curand va fi deschis un restaurant KFC si la Euromall Ploiesti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.